MERSİN / TOROSLAR - Abdulkadir Perşembe Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Abdulkadir Perşembe Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

GÜNEYKENT MAH. 94043 SK. NO 2A İÇ KAPI NO Z01 TOROSLAR / MERSİN
Vizyon
Akıl ve bilimin ışığında özgür aklını kullanan,cumhuriyetin özgür bireylerini yetiştiren,bilgi çağının bilimsel ve teknolojik gelişimini özümsemiş, sevgi iklimini soluklayan, model ve lider okul olmak.
Misyon
Çağı ve çağdaşı ile barışık,uyumlu ve rekabet eden;Yaşamda akıl ve bilimi ilke edinen,Atatürk devrimlerini ve cumhuriyetin kazanımlarını içselleştirmiş,ulus ve yurt sevgisinin ona hizmetle ölçüleceği bilincini taşıyan,toplum yararını kişisel çıkarlarından üstün tutan, barışçıl, özgüven ve kişilik sahibi,günümüz bilgi toplumunun yaratıcı ve dinamik yapısını benimseyen, başarılı olmayı ilke edinmiş, iletişim becerilerini kullanrak sorun çözebilen ve çözüm önerileri yaratabilen, toplumsal ve etik değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmektir.Zihinsel, bedensel ve ruhsal yönden dengeli, hoşgörülü ve bireysel disipline sahip, •Eleştirel düşünmeyi bilen sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, •Kendini iyi ifade edebilen,ekip çalışmalarına yatkın,Topluma karşı sorumluluklarının bilincinde hareket eden yapıcı,yaratıcı ve verimli, •Türkçeyi doğru, güzel ve etkin şekilde kullanan,okumayı içselleştirmiç, Çağdaş cumhuriyet bireylerini yetiştirmeyi hedef seçmiş bir kurum olmak.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Pazartesi 08:30 - 15:40 Diğer Günler 08:30 - 14:50
Klima
Ulaşım
Kurdali Dolmuşları ile Belediye Otobüsleri(11-12-18-29) Toroslar İlçe Amirliği Civarı - Şifa Hatun Saglık Meslek Lisesi Yanı - Güneykent Pazar Yeri Yanı
Okulumuzun Öğrenci Servisi Yoktur.
Okulumuz Toroslar İlçe Merkezide 3-4 km uzaklıktadır